påskeæg med nougatknas

Denne opskrift lavede jeg sidste år til Pigs in a pie, men den kan sagtens tåle en gentagelse.
Nyd det søde marcipan og nougat, sammen med salte peanuts. Det holder max.
Opskriften giver 10 æg.
50 g saltede peanuts
100 g blød nougat
400 g marcipan
200 g mælkechokolade
Hak de saltede peanuts groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler (det snasker!). Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter, eller til de er frosne.
Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat, som påskeæg og læg dem på bagepapir.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene.
Lad chokoladen sætte sig og servér dem kølige eller fra køleskab.
TIP: Hvis du ikke er er vild med den salte smag sammen med alt det søde, kan også bruge hakkede daim.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto& styling: Pigs in a pie
Ingen kommentarer endnu