skattejagt og størknet piratblod

la glace

Der er intet bedre end et stykke lagkage fra La Glace i København. Jeg har lært mig, at jeg ikke kan kapere en varm chokolade til, men værdsætter til gengæld virkelig min sorte kaffe!

Jeg er altid forfalden til Sportskage eller Othello, men vover alligevel indimellem at prøve en anden. Det Gyldne Tårn er f.eks. god, hvis jeg endnu ikke har fået morgenmad (den er med masser af rabarberkompot, citroncreme og mandelbund). Og Æblelagkagen (inspireret af gammeldags æblekage) er god, hvis man jar lidt kvalme -men alligevel har brug for lagkage!

Ungerne har endnu ikke lært, at varm chokolade og lagkage sammen er over-the-top. Men de nyder alligevel altid vores besøg.

Læs mere om La Glace her.

Tekst & foto: Louisa Lorang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skattejagt og størknet piratblod