rispapir ruller med steak

Jeg er ret vild med mad der kan samles ved bordet. Det er smart, hvis du er tidspresset og gerne vil have sat familien ned ved bordet asap!
Denne ret er også god for børnene selv at lave. Alt efter alder skal de måske have hjælp med en kniv, en pande eller andet. men har du en spirilizer eller en julienneskræller, kan de virkelig komme langt – helt alene.
OG vælg endelig det du har af kød og grønt! Dette er bare et forslag.
Rispapir fås i de fleste supermarkeder og hos asiatiske købmænd.
Opskriften er god til 3-4 personer
2-3 gode bøffer
lidt olie
salt og peber
3-4 gulerødder i tynde strimler
lidt sprød salat
2 avocadoer, i skiver
lidt lime
plukket mynte
plukket koriander
½ bundt forårsløg i tynde skiver
rispapir
CHILISAUCE
¼ dl limesaft
¼ dl fiskesauce
1-2 spsk. sukker
1 hakket rød chili
Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande. Jeg foretrækker dem medium. Krydr med salt og peber.
Anret skiver af bøf, gulerødder i strimler, sprød salat, avocado, lime, mynte, koriander og forårsløg, og servér med rispapir og et fad med vand ved bordet. Rør chilisaucen sammen, og giv den til, og saml selv fine ruller med lidt af hvert i ved bordet.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk
Ingen kommentarer endnu