påskeæg med lakrids og karamel

påskeæg med nougatknas

Denne opskrift lavede jeg sidste år til Pigs in a pie, men den kan sagtens tåle en gentagelse.

Nyd det søde marcipan og nougat, sammen med salte peanuts. Det holder max.

 

Opskriften giver 10 æg.

 

50 g saltede peanuts

100 g blød nougat

400 g marcipan

200 g mælkechokolade

 

Hak de saltede peanuts groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler (det snasker!). Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter, eller til de er frosne.

Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat, som påskeæg og læg dem på bagepapir.

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene.

Lad chokoladen sætte sig og servér dem kølige eller fra køleskab.

 

 

TIP: Hvis du ikke er er vild med den salte smag sammen med alt det søde, kan også bruge hakkede daim.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto& styling: Pigs in a pie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskeæg med lakrids og karamel