Quesadillas de luxe

Mine unger er KÆMPE quesadilla fans (og ikke så underligt, det er jo lissom hvidt brød og smeltet ost!)
Her er de i en upgradet version, som stadig, nogenlunde kan spises med fingrene.
Opskriften er fra MIT COWGIRL KØKKEN, som udkom i starten af sommeren!
Opskriften her passer til snack til 3-4 personer
CHIPOTLE CREMA
2 dl cremefraiche 18 %
i adobe
1 spsk. limesaft
1 spsk. mayonnaise
salt
QUESADILLAS
100 g revet pecorino
100 g cheddar
6 hvede tortillas
2 håndfulde babyspinat
salt
TOPPING
2 tomater
1 avocado
1 hjertesalat
lidt limesaft
salt
50 g blød gedeost eller feta
CHIPOTLE CREMA
Rør cremefraiche, chili, lime og mayonnaise sammen. Smag til med salt.
QUESADILLAS
Bland pecorino og cheddar og fordel osten på 2 tortillas. Top med spinat og krydr med salt. Læg to tortillas på toppen og steg dine quesadillas på en tør, varm pande, til osten er smeltet, og de er gyldne og sprøde. Vend dem forsigtigt. Skær tomater og avocado i tern. Hak salaten og vend tomat, avocado og salat sammen med limesaft og salt. Skær quesadillasen i trekanter, anret dem på et fad eller bræt. Top med salat, smuldret ost og crema og servér straks til de sødeste, du kender, og gerne med øl til.
TIP: styr chipotlen eller cremaen, hvis dine unger synes at det er for stærkt.
Opskrift, styling & tekst: Louisa Lorang – Mit cowgirl køkken
Foto: Anders – Mit cowgirl køkken
[…] et utal af opskrifter med tortillas, og Louisa Lorang laver ofte chimichangas eller quesadillas i sit cowgirl […]